Ziya Gökalp İlkokulu

(0__) ___-____
ŞEYH ADİL MAH. REFET EFENDİ CAD. NO 84 DULKADİROĞLU / KAHRAMANMARAŞ
Vizyon
Öğrencilerimizi hayata,bir üst öğrenime ve özellikle ilgi,istek ve yeteneklerine göre başarılarını göz önüne alarak akademik öğretime hazırlamak.Öğrencilerimize, bilginin yeni bilgi üretmek için bir araç olduğu düşüncesini kazandırmak.Öğrenci merkezli etkili bir okul anlayışını benimsemek.
Misyon
Okulumuzda okumaktan onur duyan kendilerini ayrıcalıklı hisseden, istendik niteliklerle donanmış, ilimizin, ülkemizin önderleri olacaklarına inanan, öğrencilerini ülkemizin her zaman ihtiyacı olan nitelikli, bilgili, becerili, başarılarına başarılar katan, Özgüveni kendinde bulan bireyler yetiştirmek.
07:30 - 12:20 Sabah Gurubu 12:40 - 17:30 Öğlen Gurubu
Şehir içi dolmuşlar
Özel Servisler
Şeyhadil Mahallesi Refet Efendi Caddesi No:84 Dulkadiroğlu/Kahramanmaraş
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Okulumuz İl merkezinedir. Yaya olarak Trabzon Caddesi sonundan doğu istikametine Şeyhadil Mezarlığı ile Karayolları İl binasının arasında, Refet Efendi Caddesi üzerinde 84 numaralı bina. Eski sanayin bitişiğindeki ana yolun hemen kuzey tarafında konteyner sağlık ocağının bitişiğinde yer almaktadır.